Чеченският лидер Рамзан Кадиров се изказва за отстъплението на руските войски

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров се изказва за отстъплението на руските войски
Коментари Харесай

Кадиров скастри Русия, какво каза за отстъплението в Харков

Чеченският водач Рамзан Кадиров се изрича за отстъплението на съветските войски в Харковска област под напора на украинската контраатака. Самото оттегляне през вчерашния ден от руското министерство на защитата бе наречено " прегрупиране "  и обосновано с осъществяване на целите на " специфичната военна интервенция ", както назовава Кремъл войната, която води в Украйна.

Кадиров декларира, че има желание да приказва с управлението на страната, ако провеждането на " специфичната военна интервенция " не бъде променено, написа съветската редакция на BBC, предава news.bg. По думите му, в случай че през днешния ден и на следващия ден не бъдат направени промени в специфичната военна интервенция, ще бъде заставен да излезе пред управлението, за да  " им обясня обстановката на място ".

" Аз, Рамзан Кадиров, публично ви декларирам, че всички тези градове ще бъдат върнати. Нашите момчета към този момент са там. Още 10 000 бойци са подготвени да заминат. "

Кадиров обещава в близко бъдеще да стигнат до Одеса и да се видят съответни резултати.

" Аз не съм пълководец, както са в Министерството на защитата. Но са позволени неточности. Мисля, че те ще си създадат заключения. Когато кажете истината в очите, тя може да не ви хареса. Но аз обичам да споделям истината ", декларира Кадиров, дава обещание да продължи да го прави. Допълва и че към този момент е разговаряно с командирите на фронта.

" Знам едно нещо. Русия ще завоюва. Оръжията на НАТО ще бъдат смазани от духа на нашите бойци. Нашата поява към този момент кара ръцете и краката им да треперят. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР